Om Anns färg och design

Anns färg och design

..

Tillsammans skapar vi ditt hem!


Om mig

Färg och form har alltid varit en stor del i mitt liv. Min mamma var sömmerska och min pappa sysslade mycket med snickeri. För mig var det därför självklart att lära mig ett yrke där jag fick uttrycka mig genom färg och design i någon form. Jag valde att utbilda mig till målare i gymnasiet och efter ett antal år så var jag färdigutbildad med mitt gesällbrev i handen.


Under flera år arbetade jag med måleri och inredning. Det jag älskade ned arbetet var att få se kundernas leende när deras nyrenoverade rum var klart.


När mina två flickor kommit upp i åldern kände jag att det var dags att prova på något nytt. Jag packade ner mina spackelspadar och penslar och började i stället jobba i färgbutik. Under tretton år uppskattade jag att dagligen få hjälpa kunder att designa deras egna hem. Det jag upplevde som roligast med  jobbet var att ingen individ är lik den andre, vilket gjorde jobbet både utmanande men även gav mig tillfälle att få uttrycka min kreativitet. Efter en lång och givande tid i färgaffären i Västerbotten så ramlade jag över kärleken och bestämde mig då för att flytta ner till Husum. Jag fortsatte att jobba i butik en period men kände hur det började klia i mina fingrar efter mina verktyg så då valde jag att starta mitt egna företag -  Anns Färg och Design.


Nu arbetar jag med det jag tycker allra mest om – att hjälpa kunder med och i deras hem med allt från färgsättning, måleri och inredning. Jag skapar även unika sänggavlar som inte liknar något som finns på marknaden. Även dessa designas tillsammans med kunden och efter deras önskemål.

 

Vision

Med hjälp av tydliga dialoger och produkter av rätt kvalité så vill jag tillsammans med dig skapa det perfekta hemmet.


Affärside


1 Idé.

Allt börjar med att du har en idé. En kall ton i köket? En varm känsla i sovrummet? Eller kanske ett riktigt prinsessrum? Vad är ditt behov och vad är dina önskemål?

I detta stadie börjar vi med att bolla idéer med varandra. Tillsammans plockar vi fram de nyanser, mönster och den inredning som känns lockande för dig.


2 Genomförande

När vi väl är klara med planeringen är det dags att börja förvandla ditt hem! Förvandlingen görs i samråd med dig som kund för att säkerställa att vi prickar målet.


3 Resultat.

Nu är vi i mål och nu är ditt drömhem färdigt. Kanske har vi under denna tiden tillsammans kommit på nya idéer till ditt hem? Mitt mål är att du ska känna dig 100% nöjd med resultatet och att du fått det du önskat.


Kontakta mig gärna för mer information.


// Anns Färg och Design